Wij zoeken een... Vacature baliemedewerker (parttime)

Sta jij graag klaar voor anderen? Ben jij klantgericht, heb je oog voor je omgeving en straal jij hartelijkheid uit? Heb je ook nog eens affiniteit met sporten? Dan is dit misschien wel dé baan voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste baliemedewerker. Ben jij per direct beschikbaar, in de ochtend en/of in de avond? Lees dan snel verder!

Als baliemedewerker ben jij het centrale punt van de studio en ben je verantwoordelijk voor baliewerkzaamheden en administratieve taken. Jij vind het leuk om klaar te staan voor de leden en daarbij het aanspreekpunt van de studio te zijn. Werkuren plannen we in overleg. De diensten zijn van 08.30 - 12.00 en van 18.00 - 21.30. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar op oproepbasis en kun je waar nodig extra diensten draaien. 

Jouw takenpakket bestaat o.a. uit het bellen en rondleiden van potentiële klanten, informatie geven over abonnementen en het netjes houden van de studio. In de studio heerst een informele sfeer waarin je actief aan het werk kan. In deze rol werk je vaak alleen achter de balie, dus is het van belang dat jij sterk in je schoenen staat. Verder zorg je voor gezelligheid in de club en houd je leden gezelschap tijdens het drinken van een kopje koffie. Je stimuleert een goede sfeer én de sportieve motivatie van onze leden!

Wat kun jij nog meer verwachten in deze rol? 

Je verwelkomt gasten op een enthousiaste, klantvriendelijke en spontane manier. Je bent goed in het onderhouden van sociale contacten met de leden. De gasten worden geïnformeerd over de abonnementen en je staat klaar voor al hun vragen. De club houd je netjes en voor het schoonmaken van een toilet draai je je hand niet om. De administratieve taken, waaronder het bijhouden van de kas en invoeren van inschrijvingen, worden nauwkeurig uitgevoerd. Je hebt plezier in je werk en staat klaar voor collega’s.


Wat wij bieden

  • Een leuke baan bij een jonge en sportieve organisatie
  • Kansen om jezelf te ontplooien en door te groeien
  • Een open bedrijfscultuur met een heel leuk team;
  • Een bruto uurloon van €9,71 vanaf 22 jaar.
  • Gratis deelname voor onze groepslessen. 

Wat wij vragen:

  • Minimaal een mbo of havo diploma
  • Kennis van uitvoering administratieve taken
  • Een commerciële en dienstverlenende instelling
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent iedere doordeweeks en in het weekend beschikbaar en daarnaast ook flexibel inzetbaar op oproepbasis. En je gaat daarnaast niet meer op vakantie deze zomer.


Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Opleidingsniveaus

MBO, HAVO

Plaats

Groningen, Helpman

Werkuren per week

8 - 20

Dienstverbanden

Parttime (Overdag en/of avond)

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan je CV + motivatie naar: elmar@dreamfit.nl