OVER ONS

Je fit voelen en energiek zijn, dit is iets wat goud waard is in het leven. Of het nu voor de focus is tijdens het werken of wanneer je aan het spelen bent met de kids. Wij weten dit als geen ander, maar we zijn er absoluut bewust van dat dit niet vanzelfsprekend is en dat vinden wij zonde! Dit was (en is nog steeds) de intrinsieke motivatie voor het ontstaan van DreamFit; mensen laten voelen hoe wij ons voelen, FIT!

SERVICES

Bij DreamFit sport je altijd onder begeleiding en op afspraak. Je maakt een afspraak met je personal trainer, of je schrijft je in voor de groepslessen. We hebben twee inhouse studio's. Een groepslessen studio en een personal training studio. 

  • Personal Training 

In de personal training studio ga je met je eigen personal trainer aan de slag. Dit doe je 1-op-1 of in een klein groepje van 4. De trainer maakt een plan op maat, afgestemd op jouw doelen en leefpatroon. In de groeplessen studio werk je samen met onze DreamFitters naar jouw specifieke doelen.

  • Groepstraining

Heb jij de basics goed onder de knie en heb je succes het personal training programma afgerond? Dan ben je klaar voor onze Groepstrainingen! Samen met een personal trainer ga je in een groep van maximaal 16 personen aan de slag met één van onze groepslessen. Wij bieden BBB, Boxing, Circuit trainingen en Pilates aan.

  

THIS IS DREAMFIT

JOUW DOELEN, ONZE MISSIE.

PLAN EEN GRATIS INTAKE

DREAMFIT GEZIEN IN