OVER ONS

Je fit voelen en energiek zijn, dit is iets wat goud waard is in het leven. Of het nu voor de focus is tijdens het werken of wanneer je aan het spelen bent met de kids. Wij weten dit als geen ander, maar we zijn er absoluut bewust van dat dit niet vanzelfsprekend is en dat vinden wij zonde! Dit was (en is nog steeds) de intrinsieke motivatie voor het ontstaan van DreamFit; mensen laten voelen hoe wij ons voelen, FIT!

SERVICES

Bij DreamFit sport je altijd onder begeleiding en op afspraak. Je maakt een afspraak met je personal trainer, of je schrijft je in voor de groepslessen. We hebben twee inhouse studio's. Een groepslessen studio en een personal training studio. 

In de groeplessen studio werk je samen met onze DreamFitters naar jouw specifieke doelen. Uiteraard doe je dit onder begeleiding van een gecertificeerde personal trainer. We bieden verschillende soorten lessen; Boxing, BBB Circuit, Curves, HIIT, HIIT Circuit en Strength Circuit. Er zijn 25+ lessen per week, gegeven in de ochtend, avond en in het weekend. 

In de personal training studio ga je met je eigen personal trainer aan de slag. De trainer maakt een plan op maat, afgestemd op jouw doelen en leefpatroon.  

  • Small Group Training  

Personal training hoeft niet altijd 1-op-1. Sport je liever met je partner, collega en/of vriend(in). Dan biedt Small Group Training de perfecte mogelijkheid. Geniet van de voordelen van een Personal Training, maar dan in een kleine groep. Deze groepen variëren tussen 2 en maximaal 4 personen. 

  

placeholder image
placeholder image

THIS IS DREAMFIT

JOUW DOELEN, ONZE MISSIE.

2015: Oprichting DreamFit  

2015: Personal training bij TrainMore en WE Fitness  

2017: Opening DreamFit Fitness Studio  

2017: Uitbreiding!  

2018: MIJLPAAL: Het team groeit uit tot 10 trainers!  

2018: MIJLPAAL: Al meer dan 300 leden succesvol geholpen bij het behalen van zijn of haar doelen!  

2019: Introductie groepslessen

PLAN EEN GRATIS PROEFLES

DREAMFIT GEZIEN IN