DREAMFIT
FYSIOTHERAPIE

Samen werken aan herstel

HANDS-ON TECHNIEKEN

Ben jij opzoek naar een therapeut die jou snel en effectief weer op weg kan helpen met hands-on technieken zoals bijvoorbeeld massage? Onze therapeuten werken met veel verschillende hands-on technieken die vaak worden gezien als de klassieke fysiotherapie. Deze technieken geven vaak snel pijnverlichting en worden vaak als onderdeel toegepast binnen een behandelplan.

AFSPRAAK MAKEN

HANDS-ON TECHNIEKEN

Onder deze technieken verstaan we alle technieken die de therapeut met zijn handen uitvoert. Het is een verzamelnaam voor verschillende therapieën. Hierbij kun je denken aan massage, mobilisaties en bijvoorbeeld passief geleid bewegen. Het doel van deze behandelingen is vaak het vergroten van de beweeglijkheid van spieren en gewrichten, verlagen van de spierspanning en uiteraard het dempen van pijn. Hands-on technieken worden vaak toegepast als onderdeel binnen een behandelplan met bijvoorbeeld oefentherapie.

Ben jij benieuwd of wij jou ook kunnen helpen door middel van hands-on technieken? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.


Afspraak maken?

Contact

DreamFit Fysiotherapie
Verlengde Hereweg 115
9721 AJ Groningen

info@dreamfitfysiotherapie.nl
050 205 30 17 

putlocker
how to add a google map to a website